تعریف سازههای چادری
نزدیک به چند دهه است که سیستم سازه های کششی یا غشایی (سوله چادری) بدلیل ویژگیهای منحصر بفرد خود در صنعت ساختمان مورد توجه قرارگرفته است.
سازه های پارچه ای کششی که با نام سازه های غشایی نیز شناخته می شوند، با توجه به رفتار کششی خاص دربرابر نیروها، زیر مجموعه ای از گروه بزرگ سازه های کششی محسوب می شوند. از سوی دیگر به علت برخورداری ازیک هندسه فضایی سه بعدی به خانواده سازه های فضایی تعلق دارند و همزمان به خاطر سبکی وزن در گروه سازه های سبک قرار می گیرند.
این سازه ها می توانند به عنوان پوششی برای بناها، زمینهای بازی، باغها، تراسها، پارکینگ ها وغیره و با نورپردازی خلاقانه به عنوان یک فضای شهری مطلوب و شاخص جلوه کنند و بیش از هر روش دیگری پیوند میان سازه و معماری را دریک طرح به نمایش گذارند
مصالح مورد استفاده در این نوع سازه ها چه از نظر زیبایی شناسی و چه از نظر عملکرد با کلیه مصالح متعارف و متداول در صنعت ساختمان متفاوت می باشند.
سازه های کششی به خاطر خواص فیزیکی و شکل هندسی شان نیز از دیگر سازه ها متمایزند و می توانند به عنوان سازه های دائم، موقت یا با قابلیت جابجایی استفاده شوند.
این سازه ها نه تنها سبک، بلکه زیبا، نیمه شفاف و همچنین دارای طول عمر ز یاد و گاهی نیز اقتصادی می باشند.
مزایای سوله چادری
مقرون به صرفه بودن (حداقل ۵۵ درصد قیمت کمتر، نسبت به سایر سازههای صنعتی)
با اسکلت فلزی از جنس فولاد و بسیار مستحکم و پوششها از جنس پارچه چگالی ۶۰۰ گرم بر متر مربع و ۱۵ سال کارکرد بوده و از کیفیت و دوام استاندارد و ضمانت و گارانتی معتبر شرکتهای سازنده برخوردار میباشد.
با ارائه دفترچه محاسبات بر طبق آئین نامه و استانداردهای نظام جمهوری اسلامی ایران طراحی شده و قابلیت ارتجاعی و پایداری مناسب در برابر عوامل طبیعی، نظیر باد و طوفان، بار برف و تگرگ و زلزله را دارد.
فونداسیون و سازه ظریف و سبک و سازگار با هر آب و هوا و خاک منطقه جغرافیایی میباشد.
با اتصالات پیچ و مهره با مفاصل پرس شده و بدون نیاز به جوشکاری.
نصب سریع و سرعت بالای اجرای پروژه نسبت به سایر سازه های صنعتی.
قابلیت مونتاژ و دمونتاژ سریع (باز و بسته کردن دیوارها و اسکلت از هم دیگر).
قابلیت اجرا و نصب روی سطح متغیر مثل ریل (حمل و نقل کل سازه با هم دیگر بر روی همان سطح).